Röster om Bestofsvt.se
Detta klipp har 35 delningar →
Dela på FacebookDel 4 av 8. I Landet Brunsås tar Henrik Schyffert, Erik Haag och Lotta Lundgren reda på varför vi svenskar äter som vi gör. I fjärde avsnittet tittar de på färdigmaten. Den genomsnittliga svensken ägnar inte mer än 14 minuter om dagen åt matlagning. Att många väljer att mikra en industriellt hårdprocessad produkt brukar förklaras med att svensken inte hinner laga mat. Men den västerländska människan har aldrig har haft mer fritid än nu. Är vår tidsbrist verklig eller bara upplevd? Och vad skiljer Sverige från de länder där man hinner laga mat?
Kommentera programmet:
Fler program:
28 delningar på Facebook
Sändes för 3955 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 1 h
Sändes för 3955 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 1 h
0 delningar på Facebook
Sändes för 3314 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3314 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3307 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3307 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3300 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3300 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3279 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3279 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3265 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3265 dagar sedan
355627 dagar kvar.
Längd: 45 min